Just a thought 8

“When a wiser man meets his lesson
I always keep my fingers crossed.

Will he let go and let it happen,
or will he try to rise above.”
De ervaring van kanker bevat voor iedereen momenten waarop je je gewonnen moet geven. Niet per se de ziekte zelf. Maar die andere momenten, waarop je niet wist dat het effect had. Als de (on)zichtbare gevolgen zich ophopen voor je voeten, net zolang tot je je aanpast en eroverheen stapt, 

of struikelt. 

Steeds weer, hoop je, dat het achter je blijft als een herinnering. Hoe wijs het je ook maakt. 


Advertenties

Over Www.overwegmetkanker.nl

Over sommige aspecten rond kanker wordt veel gepraat en gedeeld. Met je omgeving, of met andere kankerpatiënten. Zoals de impact van het verlies van je haar, het ziek worden van de chemo, de strijd en de kracht die je voor de ziekte nodig hebt. Er zijn ook heel wat kleine en grote dingen die we niet delen. Of die we veel te weinig delen met de mensen om ons heen. Meestal omdat het voor onszelf ook niet helder is. Het gevolg is dat iedere kankerpatiënt zelf opnieuw het wiel uit moet vinden, in wat helpt tegen die bijwerkingen en klachten. Op deze pagina's zijn tips en ervaringen van kankerpatiënten verzameld over het hanteerbaar maken van de gevolgen van kanker. Om andere patiënten herkenning te bieden, om hen een handvat te geven, en om het makkelijker te maken er met je omgeving over te praten. Zodat je het beter uit kunt leggen, en dus ook betere hulpvragen kunt stellen.
Dit bericht werd geplaatst in Borstkanker, Just a thought, Kanker, Mentaal, Quotes en gedichten en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Just a thought 8

  1. shivatje zegt:

    Spijtig genoeg lijd het je hele leven.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s